Hääelokuvat // hääkuvat

 
 
Hero-01.jpg
 

saammeko esitellä

IHANAT HÄÄPARIMME

 

K&K

A&J

E&A

I&T

J&J

R&P

N&S

N&M

M&J

 
 
 
 
Hero-02.jpg
 
 

Tehdään tarinastanne

ikimuistoinen

Me haluamme ikuistaa teille hääpäivästänne laadukkaan ja huolella kerrotun muiston. Teemme kaikkemme, että saisitte elää kauniit ja ainutlaatuiset hetkenne yhä uudelleen ja kokea hätkähdyttävät rakkauden tunnelmat vielä vuosienkin päästä.

Bonafide Weddings on erikoistunut kertomaan kuvin ihanan ja ainutkertaisen päivän sen riemuine ja koskettavine hetkineen. Halusitte sitten hääelokuvan tai hääkuvat - tai molemmat - tutustukaa töihimme ja kertokaa toiveistanne oman hääpäivänne osalta!

Foto-02.jpg

Kun tahdot

ota yhteyttä

Nimi:
Nimi:
Hääpäivä:
Hääpäivä:
 
 
 

 
Hero-03.jpg
 

ikuistettu muisto on

ainutlaatuinen

 

Hääelokuva - yksi kuvaaja

Ikimuistoisen ja ainutlaatuisen hääpäivänne kohokohdat leikataan muutaman minuutin hääelokuvaksi musiikkin, voice-overin tai puheen tukemana. Voitte itse vaikuttaa suunnitteluvaiheessa kuvakerrontaan ja elokuvan muotoon, mutta etsimme myös mieluusti luovan itsenäisesti päivänne näköisimpiänne hetkiä muisteltavaksi vielä vuosienkin päästä.

Hääelokuva - kaksi kuvaaja

Kahdella kuvaajalla hääelokuvaan saa taltioitua entistä tunnelmallisemmin päivän kohokohtia. Samaa hetkeä pääsee tarkastelemaan useammasta näkökulmasta, ja leikkaaminen näiden kuvien välillä tuo lisää syvyyttä kerrontaan. Kahdella kuvaajalla on myös helpompi seurata tiiviimmin erikseen morsianta ja sulhasta aamun valmisteluista juhlaillan jatkoihin.

 
 

A&J Highlights teaser

 
 
Voitte myös yhdistää hääelokuvan ja häävalokuvat kahden kuvaajan paketiksi, jolloin saatte meiltä viimeistellyn täyden palvelun hääkuvauskokonaisuuden.

Halutessanne voitte varata kolmannen kuvaajan takaamaan korotettua tunnelmaa premium-palveluiden muodossa.
— Juuso / Bonafide Weddings
Jaettiin se mein vieraille ja kaikki on niin fiiliksis ja kyynelis ja liikuttuneina ku on niin koskettava & kaunis & upea video, josta tuntee päivän tunnelman! Ite oon kattonu sen ehkä nyt noin 1000 kertaa. Joka kerta yhtä fiiliksis! On niin ihana <3 jaksaa hyvin töissä tai missä vaan ku pitää trailerin mittasen tauon. Ja nasta tulla kotiin ku tääl on se ihana mies siit videosta!
— R / Morsian
 
 

 
K&R-17-web.jpg
 

ainutlaatuinen kuva

kertoo tarinan

 

Hääkuvat - yksi kuvaaja

Kuten hääelokuvassa, hääpäivänne upeimmat ja hätkähdyttävimmät hetket heräävät uudestaan henkiin valokuvin kerrotussa tarinassa. Laadukas hääkuva koskettaa, kertoo, vie ihaniin muistoihin, ja näyttää tapahtumia, joista ei itse juhlan aikana edes ehtinyt kuulla. Aamun valmistautumisista illan tansseihin hääkuvista rakentuu toiveidenne mukainen kokonaisuus vertaansa vailla.

Hääkuvat - kaksi kuvaajaa

Kaksi valokuvaaja hääpäivään ei ole lainkaan omituinen ratkaisu. Toisen keskittyessä morsiameen ja toisen sulhaseen, tai esimerkiksi hääpariin ja vieraisiin, saa tilanteista ikuistettua entistä aidompia ja tunnelmallisempia tarinan palasia. Haluamme tarjota hääpareillemme vain parasta, ja halutessanne toinen kuvaaja voi valokuvien sijaan kuvata päivästänne hääelokuvan!

 
 
Foto-01.jpg
 
 
 
 
K&R-07-web.jpg
 
 

haetteko

korotettua tunnelmaa?

Voisimmeko olla avuksi jo hääjuhlanne valmistelussa? Hääkuvausta varatessanne voitte kertoa toiveistanne ja suunnitelmistanne hääjuhlan ja kuvauksen osalta. Ideoimme mielellämme kanssanne hääpäivänne visuaalista osuutta kuvien ja videoiden osalta. Voitte hakea inspiraatiota seuraavista ehdotuksistamme:

 
 
 

10+ tunnin kuvauspäivä

pitkä hääelokuva

hääpotretit etukäteen

ilmakuvaus dronella

Instax-hääKUVAT

sneak peek juhlailtana